Drift of Mist | SW 9166

Kleur van de Maand
Februari 2024

Kleur van de Maand

Elke maand nieuwe inspiratie!

Ben jij van plan om je schutting in een andere kleur te beitsen? Of je keukenkastjes een nieuw kleurtje te geven? Dan komen onze Kleur en Inspiratie pagina’s zeker van pas! We delen naast het vele beeldmateriaal (want het zien van kleur werkt nou eenmaal het beste ter inspiratie) ook de Trendkleuren van 2024 met je. Mocht de Kleur van het Jaar niet jouw voorkeur hebben, dan kun je altijd op zoek naar inspiratie op onze Kleur van de Maand pagina! Elke maand delen we een mooie, nieuwe kleur met je, die volgens Greenpaints perfect bij de maand en het seizoen past. Genoeg inspiratie voor jouw volgende project!

Februari – Drift of Mist  | SW 9166

Creëer een gezellig toevluchtsoord van luchtige sereniteit met een zacht grijs. Drift of Mist’s bescheiden, kalmerende karakter herinnert aan een langzamer tempo en het plezier in eenvoud.

Eenvoud ontmoet gezelligheid in een ontwerpstijl die perfect past bij het Mindful Minimalist palet van februari. Deze verzameling van tonale tinten, verankerd door Drift of Mist, belichaamt de essentie van een stijl die delicate minimalisme en warme elegantie combineert. Het is een look die zijn gevoel van rustige harmonie krijgt van zijn zachte, gedempte schakeringen, strakke lijnen en ruimtelijkheid.

De zachte grijstint van Drift of Mist biedt een serene achtergrond en zet de toon voor een rustgevend toevluchtsoord. Het is een rustige ruimte van stille schoonheid die de vredige, kalmerende vibes van deze eerlijke schaduw overneemt. Een accentmuur bedekt met Quarry Stone voegt definitie en subtiele contrast toe, en verankert de ruimte in zijn iets diepere, stopverfkleur. Bijpassende tinten in de textielen en meubels roepen de eenvoudige harmonie van de natuur op.

Bron beeld: Tinted

 

Bron beeld: Tinted

 

Januari – Upward  | SW 6239

De kleur “Upward” van Sherwin Williams is niet alleen veelzijdig, maar ook uiterst geschikt voor het creëren van een rustgevende en uitnodigende sfeer in uw interieur.

Deze lichtblauwe tint werkt uitstekend in slaapkamers en badkamers, waar het een frisse en schone uitstraling geeft. In woonkamers of studeerkamers kan “Upward” worden gebruikt voor een accentmuur, gecombineerd met lichtere tinten voor een ruimtelijk effect.

Voor een dynamischer interieur kan deze kleur worden gecombineerd met levendige accenten zoals kussens, kunstwerken of decoratieve objecten, waardoor de ruimte een persoonlijk en uniek karakter krijgt.

“Upward” is bijzonder effectief in ruimtes waar natuurlijk licht de hoofdrol speelt. De kleur reflecteert licht op een zachte manier, wat bijdraagt aan een luchtige en open sfeer.

Kleur van de Maand – Archief

Heeft 2024 (nog) geen Kleur van de Maand die je zoekt? Bekijk dan ook eens de eerdere kleuren die zijn verkozen tot Kleur van de Maand! Of neem een kijkje bij de Trendkleuren van 2024. Wil je graag advies over een geschikte kleur voor jouw project? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder met het maken van de beste keuze.

Kleur van de Maand – Archief 2022

 

Kleur van de Maand – Archief 2023