Wij staan voor een goed en duurzaam verfadvies. We helpen je graag!

Greenpaints gaat ervoor om met duurzame, biobased en natuurlijke verven en beitsen de wereld mooier te maken. Hier hoort ook een goede voorlichting en passend advies bij. Heb je vragen over onze producten, systemen of verwerking, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier hieronder in, mail ons of bel ons.

Ben je bezig met een duurzaam project of de bouw van een duurzame woning? En ben je op zoek naar de beste, mooiste en gezondste afwerking? Wij geven je graag een advies op maat of komen bij je langs om het project te bekijken of door te nemen. Wij zijn je partner in duurzame verf!

In onze webshop koop je veilig, makkelijk en snel onze duurzame verven van Böhme, Copperant, KEIM, Lacq en Sherwin-Williams. Voor professionele klanten hanteren wij uiteraard ook faire kortingscondities. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Stel gerust je vraag:

Contactgegevens:

Magazijn: Klavermaten 65, Unit 15, 7472 DD Goor, Nederland

Kantoor: De Wanne 35, 7475 GE Markelo, Nederland

Algemeen: +31 (0547) 820 996
Magazijn:   +31 (06) 1211 7795
E-mail:         info@greenpaints.nl

Webshop:   www.greenpaints-shop.com

KvK-nr.: 54597064
BTW-nr: NL137493393B01

 

Mis niets

 

Wil jij ook geen duurzaam verfnieuws missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, inspirerende projecten en meer interessante ontwikkelingen. 

Ook zullen we regelmatig exclusieve aanbiedingen en acties opnemen voor onze trouwe klanten. 

Dus pak die inspiratie en de voordelen. Vul dus snel het aanmeldformulier in!