Het team

Het team van Greenpaints, toppers in duurzame verf!

Een goede samenwerking onderling straal je ook weer uit naar je klanten. Bij Greenpaints krijgt iedereen alle ruimte om zijn kracht te laten zien. Iedereen heeft zijn eigen expertise en verantwoordelijkheden. Deze bundelen we, met een perfecte samenwerking én klantervaring als resultaat.

Ontwikkeling staat daarbij altijd centraal. Met een verfmarkt die nooit stilstaat op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe producten en regelgeving is dit ook zeker nodig. Maar ook de verkoopwereld verandert continu. Online zijn er steeds meer verkoop- en promotie mogelijkheden.

We zijn dan gezamenlijk ook altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en manieren om te inspireren en vernieuwen. Alles met als doel om meer impact te maken met groenere verf.

Het team van Greenpaints, toppers in duurzame verf!

Erik

Erik

Aanjager en inspirator

Erik is de grote inspirator binnen Greenpaints. Zo wil hij klanten altijd het juiste advies geven in product, kleur en prijs. Hiervoor heeft hij de nodige (technische) product- en kleurkennis. Maar ook in de aansturing van zijn medewerkers is hij een inspirator. Erik biedt iedereen stuk voor stuk de kans om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen binnen een persoonlijk interessegebied met activiteiten die energie geven. De passie en bezieling van Erik werkt aanstekelijk als je hier gevoelig voor bent en hij stimuleert je onbewust tot actie of keuze. Hierdoor staat er nu een Greenpaints-team dat elkaar aanvult en helpt doorontwikkelen.

Wat betekent Greenpaints voor jou? “Ik ben Greenpaints begonnen omdat ik geloof dat het anders moet en anders kan in de wereld. Wij hebben een verplichting naar onze kinderen, toekomstige generaties en moeder Aarde. En ik geloof dat met mijn kennis van verf, organiseren, online marketing en passie, het mijn missie is om met het Greenpaints concept een steen bij te dragen aan een betere toekomst. Hierbij wil ik het goede voorbeeld geven, mensen inspireren en positieve ontwikkelingen katalyseren. Hierbij denken wij anders en doen wij anders, want GROEN = DOEN!”

 

Maarten

Maarten

Vestigingsmanager

Maarten is de rots in de branding van Greenpaints. Als onze vestigingsmanager en met jarenlange ervaring in de schilderswereld, brengt hij een schat aan kennis en expertise mee. Zijn pad door de verf- en schildersbranche heeft hem gevormd tot de vakman die hij nu is. Maarten staat bekend om zijn heerlijke no-nonsense aanpak, iets wat zowel bij klanten als collega's bijzonder gewaardeerd wordt. Maartens expertise is niet alleen zichtbaar in zijn manier van werken, maar ook in de manier waarop hij zijn team leidt en klanten adviseert. Hij heeft een natuurlijk vermogen om complexe zaken te versimpelen en praktische oplossingen aan te dragen. 

Waarom werk je bij Greenpaints? "Ik werk bij Greenpaints omdat ik echt iets wil bijdragen aan een gezonder milieu. Dit bedrijf geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaringen te delen en te combineren met het verstrekken van adviezen die er echt toe doen. Ik vind het belangrijk om plezier en professionaliteit te verenigen in mijn werk en streef ernaar om ethische parels binnen onze branche te ontdekken en te promoten. Bij Greenpaints kan ik mijn passie voor duurzaamheid in de praktijk brengen en tegelijkertijd mijn ervaringen uitdragen om anderen te inspireren en te ondersteunen. Het is een plek waar ik mijzelf kan zijn en waar mijn inspanningen bijdragen aan een grotere missie."

 

David

David

Logistieke duizendpoot

David is de logistieke duizendpoot bij Greenpaints, de persoon die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met een achtergrond in de horeca en ruime ervaring in logistiek, brengt hij een unieke combinatie van vaardigheden naar ons team. David heeft een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde capaciteit om snel en efficiënt te werken, iets wat essentieel is in zijn rol. Zijn horeca-ervaring komt duidelijk naar voren in zijn uitstekende klantenservice en zijn vermogen om onder druk kalm en doelgericht te blijven. In de logistiek is hij als een vis in het water, waarbij hij altijd op zoek is naar de meest efficiënte manier om processen te stroomlijnen en te verbeteren. David weet als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig en punctueel te zijn.

Waarom werk je bij Greenpaints? "Bij Greenpaints heb ik de logistieke vrijheid gevonden die mijn werk zowel flexibel als uitdagend maakt. Ik kan echt iets betekenen voor onze klanten, en dat samenwerken met collega's maakt elke dag plezierig. Zonder dat het mijn primaire doel was, draag ik bij aan een groener milieu, en dat voelt goed. Het is fijn om bij een bedrijf te werken waar ik simpelweg mijn ding kan doen en dat gewaardeerd wordt. Dat maakt Greenpaints voor mij een topwerkgever."

Jeroen

Jeroen

Digitale marketingwizard

Als iemand in zijn element is binnen de online marketing, digitale strategie of procesautomatisering dan is het Jeroen wel. In al deze elementen vind je zijn no-nonsense aanpak terug. Want wat hij ook doet, het moet kloppen en het moet werken tot in de puntjes. Daarbij komt zijn pragmatische manier van werken goed van pas. Naast deze eigenschappen waarderen de collega’s ook de prettige samenwerking met Jeroen. Er komt altijd een terugkoppeling of idee, om zo gezamenlijk het doel op de best mogelijke en meeste efficiënte manier te behalen.

Waarom werk je bij Greenpaints? “Het enthousiasme van iedereen binnen Greenpaints is voor mij een belangrijk element. Net als het ruime netwerk van startups en samenwerkingspartners waar we mee in contact komen. Maar ook dat er de ruimte is om een discussie te voeren wanneer je ergens een andere mening over of blik op hebt. Om vervolgens met z’n allen achter het uiteindelijke besluit te staan.”

Marian

Marian

Visuele verhalenverteller

De beste persoon om alle mooie verfproducten en inspiratie vast te leggen? Dat is onze visuele verhalenverteller Marian. Bijna al het beeldmateriaal dat je op onze website, webshop en socials ziet verschijnen, is vastgelegd door Marian. Zij is als geen ander in staat om woorden om te zetten naar beeld. Want in de verfwereld werkt niets beter dan het zien van het product. Zowel qua kleur als (eind)toepassing.

Waarom werk je bij Greenpaints? “De passie werkt aanstekelijk. Wanneer je anderen enthousiast ziet en iedereen vol passie voor het bedrijf gaat. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn en om eraan mee te werken.”

Kjell

Kjell

E-commerce servicetijger

Kjell is een echte aanwinst voor het Greenpaints-team. Begonnen als stagiair, heeft hij zich in korte tijd onmisbaar gemaakt als e-commerce medewerker. Zijn passie en talent voor productmanagement en e-commerce bleken al snel tijdens zijn eerste stageperiode, wat ertoe leidde dat we hem graag aan boord hielden voor zijn tweede stage. Kjell combineert zijn frisse blik met een opmerkelijke vaardigheid in het beheren en optimaliseren van online productaanbod. Zijn inzicht in wat onze klanten nodig hebben en hoe we dit het beste online kunnen presenteren, is uitzonderlijk. Met een natuurlijke aanleg voor digitale tools en platforms, draagt hij bij aan het versterken van onze online aanwezigheid en het vergroten van de klanttevredenheid.

Waarom werk je bij Greenpaints? "Ik ben begonnen bij Greenpaints als stagiair in mijn eerste jaar. Ik vond het erg leuk en leerzaam. De sfeer binnen het team sprak me enorm aan. Toen mijn stageperiode afliep, kreeg ik de kans om te blijven werken, en dat heb ik meteen aangepakt. Ik ben toen hier begonnen met mijn bijbaantje en heb het nog altijd veel plezier in. Ik blijf leren en mezelf ontwikkelen. Ook heb ik hier mijn 2e stage periode stage gelopen en heb ik mezelf beter door kunnen ontwikkelen. Ik vind het fijn dat mijn mening meetelt en gewaardeerd word om uiteindelijk het bedrijf en de wereld een stukje mooier te maken. Ik blijf leren en mezelf ontwikkelen en de sfeer binnen het team is top."

 

Niels

Niels

E-commerce talent

Niels is het stralende voorbeeld van hoe groei en ontwikkeling centraal staan bij Greenpaints. Ooit begonnen als stagiair, heeft hij zich ontpopt tot een onmisbare e-commerce en SEO specialist. Zijn reis binnen ons bedrijf laat zien dat met de juiste instelling en gedrevenheid, grenzen verlegd kunnen worden. Niels verstaat de kunst om de complexe wereld van digitale marketing te vertalen naar praktische en effectieve strategieën. Zijn scherpe analyses en innovatieve aanpak hebben onze online aanwezigheid aanzienlijk versterkt.

Waarom werk je bij Greenpaints? “Ik ben begonnen als E-commerce stagiair bij Greenpaints, en ik ben hier gebleven omdat ik echt geniet van de sfeer op mijn werk. Mijn collega's zijn super enthousiast en gedreven, en dat werkt aanstekelijk. Het is fantastisch om deel uit te maken van dit team. Ik voel me hier op mijn plek en hoop dat ik me hier verder kan ontwikkelen en kan bijdragen aan het succes van Greenpaints."