Greenpaints

De top in duurzame verf

Greenpaints wil graag de wereld een stukje mooier en duurzamer maken. Dit doen wij door ‘groenere verf’ aan te bieden. Steeds meer mensen leven bewuster én gezonder en staan hiermee dichter bij de natuur: een fantastische verandering in de samenleving! Omdat de voorraad aan fossiele bandstoffen ten einde komt, zullen er steeds meer verven en beitsen op natuurlijke basis geformuleerd worden. Wij dragen hier graag aan bij. Zo geven wij niet alleen onszelf, maar ook de generaties na ons een betere en gezondere toekomst.

Waar mogelijk kiezen wij bewust voor de groenste en duurzaamste oplossingen. In ons assortiment tref je dan ook veel verven en beitsen aan die zijn geformuleerd op basis van verantwoorde grondstoffen en sublieme prestaties. Dat dit niets onder hoeft te doen aan de kwaliteit bewijzen wij graag. Je krijgt altijd de hoogste kwaliteit én zelfs nog een beetje meer.

Wij zijn er voor jou!

Om te komen tot de beste resultaten en een prettige samenwerking, is een goed advies van groot belang. Als echte kennispartner kun je dit altijd van ons verwachten. Wij zien jou niet als een nummer, maar als een gewaardeerde klant waarmee wij graag een lange termijn relatie aangaan!

Juist omdat wij veel geven om jouw behoeftes, luisteren we goed naar jou. Om jou te kunnen ontzorgen en bedienen besteden we bijvoorbeeld veel aandacht aan online gemak. In onze complete en professionele webshop kun je veel inspiratie opdoen. Daarnaast krijg je hier alle informatie die je zoekt. Heb je een product of diverse producten gevonden die je wilt hebben? Dan kun je heel snel, eenvoudig en veilig een bestelling plaatsen. Ook de facturatie gaat digitaal; wel zo makkelijk! Onze moderne en persoonlijk dienstverlening gecombineerd met onze duurzame producten maakt ons de top in duurzame verf!

 

Greenpaints waarden

Wij werken volgens essentiële waarden die je altijd terugziet in ons doen en handelen. Zo kun je van ons altijd een persoonlijke benadering verwachten. Ook zijn wij erg betrokken en geven we je enkel het advies die je verdient. Van ons hoef je geen onnodige overhead te verwachten. Wat wel? Betrokken personeel die jou blij wil maken! Dit doen wij in de winkel én online. Je kunt onze producten heel eenvoudig, snel en veilig in onze webshop bestellen.

Naast een persoonlijke benaderingzijn wij ook groot voorstander én promotor van duurzaam, gezond en circulair bouwen. Zoeken naar de meest duurzame oplossingen is dan ook wat wij non-stop blijven doen. Dit doet echter niets onder aan de kwaliteit van onze producten. In ons assortiment tref je enkel de beste merken.

Biobased en minerale verf

Verf wordt volgens ons pas écht groen als deze lang meegaat. Ze moet daarnaast zo min mogelijk oplosmiddelen bevatten en gemaakt zijn van herwinbare, plantaardige stoffen of natuurlijke minerale grondstoffen. Een goed voorbeeld zijn de Biobased verven en minerale verven! Deze verven zijn niet alleen veel gezonder en beter voor jou, maar ook voor de planeet. Tevens zijn de kwaliteit en de prestaties van het merk Biobased uitmuntend. Met Biobased krijg jij het beste van twee werelden. Laat je overtuigen!

Onze visie op duurzaamheid

Bij ons zijn duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit verweven in al onze handelingen. Wij werken volgens de GROEN = DOEN methode. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met deze prachtige aarde en haar grondstoffen. De planeet is te leen en we dienen haar beter achter te laten voor de komende generaties. Waar mogelijk kiezen wij dan ook voor de meest groene oplossing. Tevens streven we naar reductie van onderhoudsintervallen of onderhoudsvrije oplossingen. De ‘wees de verandering die je wilt zien in de wereld’ gaat voor ons écht op!

René en Dennis hebben inmiddels al weer een tijdje geleden onze woning in Leersum geverfd met de Böhme SunCare JetMatt.

We zijn zeer tevreden over hen en het resultaat is erg mooi geworden met de 250 White-Wash eindkleur. Dus nogmaals dank voor je bemiddeling.

Janien Frowein

Duurzame CLT-woning te Leersum, Particuliere woning

Onze partners

Samen sta je sterker en daarom hebben wij vele goede samenwerkingen met onze leveranciers, architecten, duurzame bouwers, applicatiebedrijven, schildersbedrijven en meubel-/interieurmakers. Kennis is kracht en dit delen wij dan ook graag met onze partners. Met hen werken wij sneller, beter, efficiënter en bovenal: met heel veel plezier. We denken graag met elkaar mee, voorzien elkaar van tips en inspiratie en duurzame oplossingen. Wil je dat wij meedenken in de keuze van hout? Of zou je graag informatie willen op het gebied van materialen en afwerkingsmogelijkheden? Wij sparren graag met jou!

Neem contact met ons op

Ontvang je graag advies van ons? Of heb je een vraag? Wellicht wil je wel met ons samenwerken! Neem gerust contact met ons op. Dit kan online of per telefoon. Wij gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om kennis te maken!