Werken bij

Werken bij Greenpaints!

Een goede samenwerking onderling straal je ook weer uit naar je klanten. Bij Greenpaints krijgt iedereen alle ruimte om zijn kracht te laten zien. Iedereen heeft zijn eigen expertise en verantwoordelijkheden. Deze bundelen we, met een perfecte samenwerking én klantervaring als resultaat.

Ontwikkeling staat daarbij altijd centraal. Met een verfmarkt die nooit stilstaat op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe producten en regelgeving is dit ook zeker nodig. Maar ook de verkoopwereld verandert continu. Online zijn er steeds meer verkoop- en promotie mogelijkheden.

We zijn dan gezamenlijk ook altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en manieren om te inspireren en vernieuwen. Alles met als doel om meer impact te maken met groenere verf.

Toppers in duurzame verf!

Wij werken volgens essentiële waarden die je altijd terugziet in ons doen en handelen. Zo kun je van ons altijd een persoonlijke benadering verwachten. Ook zijn wij erg betrokken en geven we je enkel het advies die je verdient. Van ons hoef je geen onnodige overhead te verwachten. Wat wel? Betrokken personeel die jou blij wil maken! 

Naast een persoonlijke benadering zijn wij ook groot voorstander én promotor van duurzaam, gezond en circulair bouwen. Zoeken naar de meest duurzame oplossingen is dan ook wat wij non-stop blijven doen. Dit doet echter niets onder aan de kwaliteit van onze producten. In ons assortiment tref je enkel de beste merken. Hier wil iedereen toch mee werken!

De kracht van Greenpaints!

Als duurzame verfimporteur en verfleverancier zijn wij ervan overtuigd dat je door middel van samenwerking het meest bereikt, zowel op het gebied van duurzaamheid als het perfecte resultaat voor jouw project. Niet voor niets is het ons doel om meer te bereiken dan alleen duurzame verf verkopen. Wij hebben een passie voor klanttevredenheid, duurzaamheid en werken graag samen met partners die er ook zo over denken.

De meeste waarde creëren we dan ook in nauwe samenwerking met de klanten, architecten, loonspuiters, meubelbouwers en schildersbedrijven. We hebben de laatste tijd dan ook vele mooie verfconcepten mogen lanceren met onze relaties.

werken-bij-greenpaints-enter-verfgroothandel-duurzaam-0449

Deze toppers werken al bij Greenpaints…

Erik

Erik

Aanjager en inspirator

Erik is de grote inspirator binnen Greenpaints. Zo wil hij klanten altijd het juiste advies geven in product, kleur en prijs. Hiervoor heeft hij de nodige (technische) product- en kleurkennis. Maar ook in de aansturing van zijn medewerkers is hij een inspirator. Erik biedt iedereen stuk voor stuk de kans om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen binnen een persoonlijk interessegebied met activiteiten die energie geven. De passie en bezieling van Erik werkt aanstekelijk als je hier gevoelig voor bent en hij stimuleert je onbewust tot actie of keuze. Hierdoor staat er nu een Greenpaints-team dat elkaar aanvult en helpt doorontwikkelen.

Wat betekent Greenpaints voor jou? “Ik ben Greenpaints begonnen omdat ik geloof dat het anders moet en anders kan in de wereld. Wij hebben een verplichting naar onze kinderen, toekomstige generaties en moeder Aarde. En ik geloof dat met mijn kennis van verf, organiseren, online marketing en passie, het mijn missie is om met het Greenpaints concept een steen bij te dragen aan een betere toekomst. Hierbij wil ik het goede voorbeeld geven, mensen inspireren en positieve ontwikkelingen katalyseren. Hierbij denken wij anders en doen wij anders, want GROEN = DOEN!”

Paul

Paul

Chef operatie

Vraag je collega’s om Paul te omschrijven, dan komt er gelijk ‘de stabiele factor’ naar voren. Door zijn betrouwbaarheid kun je als collega, maar ook als klant op hem bouwen. Hij staat voor iedereen klaar met zijn (vakinhoudelijke) kennis en helpt je daarmee altijd naar de beste oplossing. Als er een vraag of probleem is, dan regelt Paul dat hier zo snel mogelijk een antwoord op komt.

Waarom werk je bij Greenpaints? “De samenwerkingen maken het werk leuk. Of dit nu met mijn directe collega’s, klanten of partners is. Daarnaast maken de gelijkheid en eerlijkheid binnen het bedrijf het een prettige werkplek.”

Wat houdt je bezig in je vrije tijd? “Veel sporten, hardlopen vooral. Bijvoorbeeld om mij voor te bereiden op een halve marathon. Of zoals ik momenteel doe, om te trainen voor de Landgoed Twente Marathon. Naast het sporten klus ik ook graag in en om het huis. En uiteraard is een vakantie of een weekendje weg ook altijd welkom in mijn vrije tijd.”

Jeroen

Jeroen

Digitale marketingwizard

Als iemand in zijn element is binnen de online marketing, digitale strategie of procesautomatisering dan is het Jeroen wel. In al deze elementen vind je zijn no-nonsense aanpak terug. Want wat hij ook doet, het moet kloppen en het moet werken tot in de puntjes. Daarbij komt zijn pragmatische manier van werken goed van pas. Naast deze eigenschappen waarderen de collega’s ook de prettige samenwerking met Jeroen. Er komt altijd een terugkoppeling of idee, om zo gezamenlijk het doel op de best mogelijke en meeste efficiënte manier te behalen.

Waarom werk je bij Greenpaints? “Het enthousiasme van iedereen binnen Greenpaints is voor mij een belangrijk element. Net als het ruime netwerk van startups en samenwerkingspartners waar we mee in contact komen. Maar ook dat er de ruimte is om een discussie te voeren wanneer je ergens een andere mening over of blik op hebt. Om vervolgens met z’n allen achter het uiteindelijke besluit te staan.”

Wat houdt je bezig in je vrije tijd? “In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk een echte Bourgondiër, wanneer de zon schijnt staat de BBQ aan en de biertjes koud. Genieten van het leven is iets waar ik mijn vrije tijd het liefst voor gebruik. Samen met mijn vader hebben wij ook nog een melkveehouderij waar ik geregeld te vinden ben, de blije koppen van de koeien maken elke dag weer beter. Ook ga ik in de weekenden graag naar grote festivals en Hardcore feesten. Hoe sneller de beat, hoe mooier het feest. Zoals vaak gezegd word, bass moet je niet horen, bass moet je voelen!”

Marian

Marian

Visuele verhalenverteller

De beste persoon om alle mooie verfproducten en inspiratie vast te leggen? Dat is onze visuele verhalenverteller Marian. Bijna al het beeldmateriaal dat je op onze website, webshop en socials ziet verschijnen, is vastgelegd door Marian. Zij is als geen ander in staat om woorden om te zetten naar beeld. Want in de verfwereld werkt niets beter dan het zien van het product. Zowel qua kleur als (eind)toepassing.

Waarom werk je bij Greenpaints? “De passie werkt aanstekelijk. Wanneer je anderen enthousiast ziet en iedereen vol passie voor het bedrijf gaat. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn en om eraan mee te werken.”

Wat houdt je bezig in je vrije tijd? “Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met beelden bezig. Het bedenken en maken van vrij werk, waarbij fotografie en andere technieken een rol spelen. Verder verslind ik boeken en wandel regelmatig een rondje met het hondje door het mooie Twentse landschap – in het weekend – vaak met man en kids. Ook kan ik genieten van een lekker koffiemomentje in de tuin. Ik hou van rust, maar verveel me geen moment. Er is altijd wat te beleven of te zien…”