goudhaantje-futura-non-paint-webshop-greenpaints-MMHN-20210716-7519

Welkom in een wereld waar kleur en duurzaamheid samenkomen. Dit jaar presenteert Greenpaints met trots KEIM Exclusiv 9383, beter bekend als Whispering Forest, als onze Kleur van het Jaar 2024. Deze diepe, rijke groentint is niet alleen een symbool van rust en sereniteit, maar ook een ode aan onze toewijding aan duurzaamheid en gezondheid.

 

keim-logo-greenpaints

Waarom KEIM Exclusiv 9383: Whispering Forest?

Whispering Forest, oftewel KEIM Exclusiv 9383, is een kleur die de essentie van een ongerept bos vastlegt. Deze groentint brengt een uniek gevoel van kalmte en verbinding met de natuur in jouw huis. Maar er is meer. Door te kiezen voor KEIM, kiezen we voor een verf die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

keim-logo-greenpaints

Duurzaamheid en gezondheid voorop

Bij Greenpaints staan duurzaamheid en gezondheid centraal. KEIM verf staat bekend om zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Het is vrij van schadelijke oplosmiddelen en biedt een hoge mate van ademend vermogen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. De combinatie van Whispering Forest met het duurzame en gezonde karakter van KEIM verf onderstreept onze inzet voor zowel de planeet als het welzijn van onze klanten.

De invloed van Whispering Forest in jouw huis

Het aanbrengen van Whispering Forest in jouw huis zorgt niet alleen voor een esthetische verandering, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijker en gezonder huis. Of je nu een muur in de woonkamer schildert, een rustige hoek in de slaapkamer creëert, of subtiele accenten in de studeerkamer toevoegt, deze kleur verrijkt elke ruimte met haar natuurlijke diepte.

Combineren voor unieke interieurs

Whispering Forest is veelzijdig en laat zich eenvoudig combineren met diverse kleuren en materialen. Gebruik het samen met natuurlijke materialen zoals hout of steen voor een organische touch, of contrasteer het met moderne elementen voor een eigentijdse flair.

Jouw uitnodiging voor verandering

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze groene revolutie in interieurdesign. Laat Whispering Forest, in de vorm van KEIM Exclusiv 9383, een bron van inspiratie zijn voor een duurzamer, gezonder en stijlvoller huis.