Kleur en inspiratie

Kleur is een essentieel onderdeel van het in- en exterieur. Met kleur maak of kraak je het! Welke verfkleuren kan je combineren en met welke kleuren ruimte en sfeer brengen? Er zijn duizenden mogelijkheden qua kleur, materialisering en structuur. Kleuren hebben invloed op de sfeer en op onze stemming. Welke kleuren passen bij elkaar en bij uw persoonlijkheid of bedrijf? Kleur is uiteraard ook aan trends onderhevig en daarom inspireren u graag met de laatste trends in kleur en kleurgebruik.

Wij maken het u graag makkelijk en soms wil je zaken gewoon zien en voelen. Daarom hebben wij op de website veel digitale kleurenkaarten beschikbaar

Om echt de juiste keuze te maken qua verfsysteem en kleur is het vaak verstandig om dit aan te brengen op uw eigen ondergrond/project. Daarom verkopen wij van onze hardlopers samplerverpakkingen in onze webshop. Zo kunt u zelf een goede bemonstering maken en de kleur beoordelen in de eigen omgeving.

 

Trendkleuren in verf

In bijna alles om ons heen is er sprake van trends. Of het nu gaat om maatschappelijke trends, modetrends of trends in de architectuur. Verf is natuurlijk het medium bij uitstek om alles van een kleur te voorzien. In navolging op 2017 zien we veel natuurlijke tonen in combinatie met expressieve kleuren. Zo zijn in 2018 de kleuren warm grijs (Histor Climax), roze (Flexa Heart Wood), petrolblauw (Sherwin-Williams Oceanside) echt in. Hiermee breng je expressieve wanden en elementen aan in je huis of bedrijfspand. Veel meer informatie over trendkleuren vind je op onze Trendkleuren Verf pagina.

Kleurenkaarten

Bij het kiezen van de een verfkleur zijn kleurstalen een handig hulpmiddel om de juiste kleur te kiezen. Digitale kleurenkaarten geven een kleurindicatie. Krijg een indruk van vele mooie transparante, semi-transparante en dekkende kleuren met onze digitale kleurkaarten en laat je inspireren!

Nieuws

In onze nieuwsberichten zullen we regelmatig een project of product belichten. Daarbij zullen wij zeker ook aandacht aan de elementen kleur, architectuur en inspiratie schenken.

Projecten

Work in progress. De projectenportfolio wordt opnieuw gebouwd en in de loop van dit voorjaar komen de eerste projecten in de nieuwe opzet online te staan.

Erik is een energieke en vooruitstrevende persoonlijkheid, iemand met een open mind en een aanstekelijk enthousiasme waar het plezierig mee samenwerken is.

Geheel op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche zorgt hij er voor dat de interne organisatie gereed is voor de toekomst.

Saskia Bakkenes

Bedrijfsadviseur, Savantis

Chat openen