Kleur en inspiratie

Kleur is een essentieel onderdeel van het in- en exterieur. Met kleur maak of kraak je het! Welke verfkleuren kan je combineren en met welke kleuren ruimte en sfeer brengen? Er zijn duizenden mogelijkheden qua kleur, materialisering en structuur. Kleuren hebben invloed op de sfeer en op onze stemming. Welke kleuren passen bij elkaar en bij jouw persoonlijkheid of bedrijf? Kleur is uiteraard ook aan trends onderhevig en daarom inspireren wij graag met de laatste trends in kleur en kleurgebruik.

Wij maken het je graag makkelijk en soms wil je zaken gewoon zien en voelen. Daarom hebben wij op de website veel digitale kleurenkaarten beschikbaar

Om echt de juiste keuze te maken qua verfsysteem en kleur is het vaak verstandig om dit aan te brengen op een eigen ondergrond/project. Daarom verkopen wij van onze hardlopers samplerverpakkingen in onze webshop. Zo kan je zelf een goede bemonstering maken en de kleur beoordelen in de eigen omgeving.

 

Trendkleuren in verf

In bijna alles om ons heen is er sprake van trends. Of het nu gaat om maatschappelijke trends, modetrends of trends in de architectuur. Je kunt met verf alles van jouw gewenste kleur voorzien. 

Rustige basiskleuren en gedempte accentkleuren zijn de trend. Bijvoorbeeld een mooie warmwit of heel lichte grijs als basis. Of voorzie eens een warm van een lichte bruintoon of lichtgroene kleur. Inspiratie nodig? Check dan snel onze Trendkleuren Verf pagina.

Kleurenkaarten

Bij het kiezen van de een verfkleur zijn kleurstalen een handig hulpmiddel om de juiste kleur te kiezen. Digitale kleurenkaarten geven een kleurindicatie. Krijg een indruk van vele mooie transparante, semi-transparante en dekkende kleuren met onze digitale kleurkaarten en laat je inspireren!

Nieuws

In onze nieuwsberichten zullen we regelmatig een project of product belichten. Daarbij zullen wij zeker ook aandacht aan de elementen kleur, architectuur en inspiratie schenken.

Projecten

De projectenportfolio is in aanbouw en elke maand komen er meer projecten bij. Doe hier je projectinspiratie op.

René en Dennis hebben inmiddels al weer een tijdje geleden onze woning in Leersum geverfd met de Böhme SunCare JetMatt.

We zijn zeer tevreden over hen en het resultaat is erg mooi geworden met de 250 White-Wash eindkleur. Dus nogmaals dank voor je bemiddeling.

Janien Frowein

Duurzame CLT-woning te Leersum, Particuliere woning