Greenpaints waarden

Onze waarden in de praktijk

Als duurzame verfimporteur en verfleverancier zijn wij ervan overtuigd dat je door middel van samenwerking het meest bereikt, zowel op het gebied van duurzaamheid als het perfecte resultaat voor jouw project. Niet voor niets is het ons doel om meer te bereiken dan alleen duurzame verf verkopen. Wij hebben een passie voor klanttevredenheid, duurzaamheid en werken graag samen met partners die er ook zo over denken.

De meeste waarde creëren we dan ook in nauwe samenwerking met de klanten, architecten, loonspuiters, meubelbouwers en schildersbedrijven. We hebben de laatste tijd dan ook vele mooie verfconcepten mogen lanceren met onze relaties.

De combinatie van persoonlijk advies, specialistische kennis en een passie voor duurzaamheid is kenmerkend voor Greenpaints. Om onze visie waar te maken hanteren we een aantal centrale waarden waar je als klant niet omheen kunt!

persoonlijke-benadering-greenpaints-waarden PERSOONLIJK & ADVIES OP MAAT

Er bestaan ontelbaar veel soorten verf en voor iemand die niet vaak bezig is met verf of beits is het lastig om alle soorten van elkaar te onderscheiden. Hoe maak ik de beste keuze? Hierin ondersteunt Greenpaints projecten, opdrachtgevers en applicateurs in alle soorten en maten. Want wij weten als geen ander:

  • welk product het beste bij welke situatie past;
  • wat voor type verf past bij welke soort hout;
  • welke functies iedere soort verf heeft;
  • wat de specificaties van diverse verfsoorten zijn.

Daarom staan we altijd voor onze klanten klaar om hen advies op maat te bieden. Dit doen we graag op een betrokken manier. Daarom kiezen wij voor de persoonlijke benadering. Bij Greenpaints ben je geen nummer, maar een individuele klant met specifieke wensen. Daar luisteren wij graag naar. Hierdoor krijgt de klant altijd het beste advies voor zijn/haar situatie.

beste-advies-greenpaints-waarden  KWALITATIEVE & DUURZAME PRODUCTEN

Aan duurzaamheid werk je samen, maar ergens moet je ook het heft in eigen handen nemen. Binnen de verfindustrie heeft Greenpaints ervoor gekozen om aan de top te gaan staan in duurzame verf. Iemand moet het goede voorbeeld geven, waarna er (hopelijk) velen volgen. We hebben onze passie voor duurzaamheid vertaald in mooie duurzame producten. Dat heeft geresulteerd in een assortiment vol producten waarin de perfecte balans zit tussen verantwoorde grondstoffen en sublieme prestaties. Dat is misschien wel één van onze belangrijkste waarden. Onze producten kennen vele voordelen, de vier belangrijkste zijn:

 

  • De verf gaat langer mee en blijft kwaliteit behouden
  • De gebruikte stoffen zijn (ten opzichte van normale verf) minder tot niet schadelijk voor de gezondheid van werknemers en bewoners;
  • Vele producten zijn biobased of natuurlijk en hebben minder tot geen negatieve gevolgen op het milieu en haar omgeving;
  • Met deze producten dragen we heel actief bij aan de transitie naar een circulaire economie.

eerlijke-prijzen-greenpaints-waarden  EERLIJKE PRIJZEN

Wij vragen eerlijke prijzen voor onze duurzame producten. Duurzaam betekent echt niet altijd duurder, helemaal niet bij Greenpaints. Onze processen hebben we zo duurzaam, als tot nu toe mogelijk, ingericht. Bij ons is er geen sprake van grote marges voor multinationals. Greenpaints houdt de prijzen laag, zodat duurzame verfproducten toegankelijk zijn voor iedereen. En omdat wij zo ons best doen om een product zowel duurzaam als van een hoge kwaliteit te laten zijn, betekent het in sommige gevallen zelfs dat onze duurzame verf goedkoper is dan traditionele, schadelijke verfsoorten. Dat noemen we nog eens een win-win situatie.

 

online-gemak-greenpaints-waarden  ONLINE GEMAK

Bij Greenpaints is het ons doel om duurzame verfproducten toegankelijk te maken voor iedereen, vandaar dat wij de Greenpaints Webshop hebben gevuld met vele door ons uitgekozen verfproducten. Hier kan je gemakkelijk en overzichtelijk informatie terugvinden van onze producten en merken, welke vervolgens met een paar klikken besteld kunnen worden. Een goed beginpunt voor iedereen die duurzame en gezonde verfproducten zoekt! Uiteraard staan wij er bij Greenpaints altijd voor open om vragen te beantwoorden of te helpen waar nodig.