Kleurenkaarten verf

Kleurenkaarten helpen bij je keuzes

Bij het kiezen van de een verfkleur zijn kleurstalen een handig hulpmiddel om de juiste kleur te kiezen. Krijg een indruk van vele mooie transparante, semi-transparante en dekkende kleuren met onze digitale kleurkaarten en laat je inspireren!

 

Digitale kleurkaarten voor een kleurindicatie

Digitale kleurenkaarten geven een kleurindicatie. Houd er rekening mee dat de werkelijke kleuringen kunnen verschillen ten opzichte van deze monsters. De effectieve kleurnuance hangt van vele factoren af. Zo beïnvloeden zowel de ondergrond, de oppervlaktestructuur, applicatiemethode als de aangebrachte hoeveelheid, de uiteindelijke kleurtoon/eindkleur aanzienlijk.

Disclaimer

We trachten om de kleurpecificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen, echter kunnen deze afwijken om o.a. volgende redenen:

Kleuren kunnen afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm- en of printer instellingen, zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, etc. Daarnaast zijn er nog andere factoren als glansgraad, lichtinval, ondergrond en kleuren in de directe omgeving welke van invloed zijn op de kleur van het product. Al deze factoren kunnen makkelijk een visuele afwijking veroorzaken. Wij proberen kleuren zo goed mogelijk te omschrijven echter blijft het een benadering.

Alle beschijvingen van kleur en kleurnamen geven een richting/nuance van kleur aan. Een kleurbeschijving is een perceptie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleent. Het kan ook voorkomen dat bij het product op de website geen kleur(omschrijving) is vermeld. Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur, raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur voordat u besteld.