Home Events - Greenpaints Workshop Spray Paints – Greenpaints Demo Day 4 maart 2023 (gratis)
spraypaints-demodays-greenpaints-2022

Spray Paints – Greenpaints Demo Day 4 maart 2023 (gratis)

Wil jij weten hoe wij die super strakke wanden, plafonds en het houtwerk spritzen? Kom daar naar onze Demo Days. Ga zelf aan de slag met Spray Paints White-Label. Of UNLOCK de Black-Label producten als je al ervaring hebt met de White-Label producten. En leer hoe we die producten gebruiken. Ook leer je alles over extra geld verdienen met het verantwoord afvoeren van je verfspoelwater via het CleanWaterGlobal (CWG) concept. Zo maak je samen met ons en je vakgenoten de wereld een beetje mooier.

Onder de bevlogen leiding van Jannes Bakker ga je praktisch aan de slag met de fijne Spray Paints producten. En Erik Waanders van Greenpaints zal nog wat dieper ingaan op de theorie achter de verf en de verfsystemen.

Je komt deze dag niks tekort. We denken ook aan de inwendige mens. Na een ontbijt en koffie gaan we aan de slag. Tussen de middag krijg je een goede lunch. Met volle energie gaan we de middagsessie in. En uiteraard sluiten we gezellig en informeel af.

Let op: Maximaal 6-8 deelnemers per demoday met inschrijving vooraf. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@greenpaints.nl. 

Kosten: Kosteloos (bij annulering worden € 75,00 annuleringskosten in rekening gebracht)

Tip: Wees er snel bij, want VOL=VOL

Het evenement is afgelopen.

Datum

04 mrt 2023
Geweest

Tijd

09:00 - 16:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:04 mrt 2023
  • Tijd: 03:00 - 10:00

Locatie

Spray Paints De Krim
Groeneveldweg 1a, 7782 PW De Krim
Website
https://www.spraypaints.be/
Categorie

Organisator

Greenpaints
Telefoon
+31 (0) 5470820996
Email
info@greenpaints

Ook interessant