De Delmeq roterende schuurmachine is de top in excentrisch/orbitaal schuren. De machines zijn compact, licht van gewicht en liggen heel fijn in de hand. Door het lagere gewicht en de beperkte hoger zijn ze veel breder inzetbaar dan de veelgebruikte Festool machines en kun je er langer fijn mee doorwerken. Lees gerust verder over deze heerlijke powertool.


Samen met leverancier Delmeq is door de specialist in schuurtechnieken, Maiburg,  in de afgelopen twee jaar een machine ontwikkeld die fijner en “lichter” werkt dan welke machine ook. Deze machine is veel prettiger in het schuren van verticale delen, schuren boven het hoofd en schuren onder verwarmingen door. Door de geïntegreerde stroomkabel is de machine minder storingsgevoelig. De machines zijn voorzien van kleuren voor een duidelijke herkenning van de schuuruitslag en hebben een eenvoudig te versnellen schuursnelheid in 7 standen. Door het ontbreken van koolborstels behoeven de machines nagenoeg geen onderhoud. De zonder-gezeur-fabrieksgarantie van 2 jaar geeft ook nog eens zekerheid.

Welke uitvoeringen zijn beschikbaar?

De Delmeq roterende schuurmachine is beschikbaar in een 125 mm. een 150 mm. versie met 2,5 mm. of 5,0 mm. uitslag. Voor de schilder/klusser is de 125 mm. het ideaalst en door de interieurbouwers, meubelmakers en parketleggers die werken met grotere platte vlakken wordt de 150 mm. versie het meest ingezet. De blauwe machines met 5,0 mm. uitslag zijn de allround machines met een hoger afnamevermogen. Hiermee zijn ze zeer geschikt voor het gladschuren van alle houtsoorten, het schuren van plamuur en het wegschuren/opschuren van oude verflagen en 2K lakken. Geel is de kleurcode voor de machines met maar 2,5 mm.. Dit is uniek in zijn klasse en de fijne, kleine schuuruitslag in combinatie met het hoge toerental geeft een perfecte finish in combinatie met een toch hoge productiesnelheid. Deze machine is ideaal voor het fijner en beheerster schuren van hout en laklagen. Hiermee is het voor de schilder en meubelmaker/interierbouwer de klusmaat bij uitstek. Lees hieronder gauw meer over de voordelen.

Wat zijn de voordelen van de Delmeq roterende schuurmachine?

  • Zeer gebruiksvriendelijke, lichtgewicht schuurmachine met beperkte hoogte
  • Beschikbaar in 150 mm en 125 mm diameter
  • Minder storingsgevoelig door stroomkabel met vaste aansluiting
  • Schuursnelheid makkelijk in 7 standen instelbaar
  • Verschillende kleuren voor een duidelijke herkenning van de schuuruitslag, blauw voor 5,0 mm en geel voor 2,5 mm.
  • Koolborstelvrij dus minder onderhoud
  • Zonder transformator
  • Zeer hoge kwaliteit met 2 jaar fabrieksgarantie

Vraag hier een vrijblijvende demo aan?

Delmeq roterende schuurmachines zijn een echte must-have voor de professional. Maar de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit van de machine is natuurlijk om hem te zien en te voelen hoe hij schuurt. Vraag daarom vandaag nog een demo aan of kom hem proberen in ons filiaal/magazijn en ervaar het verschil!