Onlangs kregen wij de vraag van een een goede klant, De Kooter Spuit- en Schilderwerk, naar een ecologische en duurzame glanzende afwerking. De Kooter Spuit- en Schilderwerk is een voorstander van ecologisch en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk en was al bekend met BOMOL.Sinds kort hebben wij ook BOMOL Glans in het assortiment en deze werd speciaal voor hun klant op kleur gemaakt.

De wens van de opdrachtgever:

De opdrachtgever wilde graag een watergedragen afwerking. Daarbij dachten zij aan een traditioneel acrylaatsysteem als milieuvriendelijk alternatief, maar dit heeft vaak een minder fraai uiterlijk.

Glanzende en duurzame afwerking met BOMOL Glans
Alfred de Kooter dacht gelijk aan BOMOL. De opdrachtgever zag er gelijk de voordelen van in en met name het feit dat het product onder meer uit herwinbare grondstoffen wordt gemaakt trok hen over de streep.
Het bestaande schilderwerk verkeerde in een redelijke slechte staat van onderhoud en er moesten voor uitvoering van het schilderwerk de nodige bouwkundige correcties worden aangebracht.De aluminium stoeltjes profielen werden vervangen door neuslatten, na het uitvoeren van de nodige curatieve houtreparaties. Ook werden enkele planken in de boeidelen vervangen.

Afwerking met BOMOL Glans:

Vervolgens is het schilderwerk onderhanden genomen en werd het geheel na het goed bijwerken en waar nodig voorlakken vol afgewerkt met BOMOL Glans in de hoofdkleur wit met donkergroene accenten.
Chat openen
%d bloggers liken dit: