1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bestellen
  4. Kan ik Sherwin-Williams verf bij jullie bestellen?

Kan ik Sherwin-Williams verf bij jullie bestellen?

Als dealer van Sherwin-Williams Exterior en Interior houtlakken en beitsen voor de professionele verwerkers krijgen we vaak deze vraag doordat we gevonden worden op Sherwin-Williams. Wij leveren de professionele Sherwin-Williams lakken en beitsen voor binnen uitsluitend aan de professional.

De DIY (Doe-Het-Zelf) lijn wordt in de Benelux en Europa niet geleverd.Ook de Sherwin-Williams kleurenwaaiers/kaarten zijn ook niet in Europa verkrijgbaar. Door de opkomst van Pinterest en Instagram worden de fraaie Sherwin-Williams kleuren steeds populairder. Hun kleurconcept is ontzettend sterk in de Verenigde Staten, maar wordt dus niet in Europa actief gevoerd. 

Je kunt wel de meeste Sherwin-Williams kleuren bij ons bestellen!

Hoewel er geen waaiers van de kleuren beschikbaar zijn, kun je wel gebruik maken van de digitale ColorSnap tools van Sherwin-Williams. Via de Webtool kun je zelfs een eigen foto uploaden en deze inkleuren. Ook is er een mooie Colorsnap app voor je smartphone beschikbaar. 

Wil je een kleur proberen of gewoon gelijk bestellen dan kunnen wij de meeste kleuren maken in de lakverven, beitsen en muurverven van Copperant of de KEIM Innostar Minerale Muurverf voor een gezond binnenklimaat (alleen lichte, pastel en middentinten die niet te fel zijn). De kleinst te bestellen hoeveelheid in Copperant Pura of Quattro lakken is 0,5 liter en in de Copperant Pura Extra Mat muurverf is dat 1 liter. Voor de KEIM Innostar is dit 2,5 liter.

 

Article Attachments

Was this article helpful?

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support