Greenpaints Pure Mineral Renovlies 10100

Dampopen vlies voor een gezond binnenklimaat

BeeoPaint Truly Matt op Pure Mineral Renovlies
Mensen verdienen een gezond binnenklimaat. We brengen bijna 90% van onze tijd binnen door. Pure Mineral Renovlies is beter voor jou en beter voor de planeet.
Erik Waanders

Inspirator Greenpaints

Pure Mineral Renovlies voor meer wooncomfort

Er worden steeds meer woningen afgewerkt met een glad renovlies. Dit is ook heel begrijpelijk, want met een renovlies voorkom je scheurvorming en wordt je wand stootvaster met een zeer strak en egaal eindresultaat. Dat zien we gewoon graag.

Wist je ook dat veel normale glasvliezen en renovliezen geïmpregneerd en afgewerkt zijn met plastic muurverven van fossiele oorsprong? Je woont of werkt dus eigenlijk in een plastic zak. Zo’n zak is dampdicht en de vochtige lucht kan dan niet aan de ondergrond worden doorgegeven. Het gevolg is een ongezonder, vochtiger binnenklimaat waarin bacteriën en schimmels goed gedijen. En juist hiervan wil je er niet teveel in huis hebben.

Daarom hebben wij het Pure Mineral Renovlies 10100 laten ontwikkelen. Dit is een glad renovlies dat dubbelzijdig mineraal geïmpregneerd is en hierdoor het meest dampopen vlies is dat je kunt gebruiken. Het vormt de ideale basis voor een afwerking met minerale muurverven zoals de KEIM Innostar, KEIM Optil of de Copperant Minerale Interior. Hiermee verkrijg je een betere vochtregulatie, meer wooncomfort, een betere woonkwaliteit en een gezonder binnenklimaat. En je bespaart ook nog eens op stookkosten!

Vraag hier een sampler aan

Pure Mineral Renovlies voordelen voor de bewoner en gebruiker

  • Premium 190 grams kwaliteit voor de strakste, gladste en mooiste wanden
  • Dampopen en vochtregulerend
  • Past binnen circulaire, duurzame en gezonde bouwconcepten
  • Draagt bij aan een gezonder binnenklimaat
  • 2-zijdig mineraal geïmpregneerd, neemt egaal en goed verf op
  • Hypo-allergeen
  • Brandveilig en vlamwerend klasse B1 volgens DIN 4102
  • Stoot- en scheurvast
greenpaints-pure-mineral-renovlies-logo

Vraag een sampler aan

8 + 12 =