Böhme SunCare JetMatt Plus

De nieuwste generatie lichtbescherming voor hout

Stoel ten dele behandeld met SunCare tegen vergeling en verkleuring van hout

Böhme SunCare JetMatt Plus Introductie

Met de opkomst van circulair en biobased bouw wordt er steeds meer hout toegepast in projecten. Denk aan CLT, LVL, OSB, houten platen, houten constructies en dergelijke. Dat staat natuurlijk geweldig in de nieuwbouw, maar je wil die aanvankelijke nieuwe uitstraling ook graag behouden. Gewone lakken, oliën en vernissen beschermen het hout zelf niet tegen vergeling en verkleuring.

Het Zwiterse merk Böhme biedt dan ook al meer dan 20 jaar de beste lichtbeschermingsproducten ter wereld aan. Met de Böhme SunCare producten bescherm je je hout zo goed als mogelijk tegen vergeling. De natuurlijke vergeling en verkleuring van naaldhouten ondergronden wordt met een factor 10 tot 15 gereduceerd. Dit betekent effectief 1000-1500% verbetering.

Binnenkort wordt de nieuwste generatie vergelingsbescherming geïntroduceerd. Böhme SunCare JetMatt Plus biedt een extra natuurlijke uitstraling. Deze hoogwaardige lichtbescherming bevat maar zeer weinig bindmiddel en anorganische lichtbeschermers voor een gezonder binnenklimaat en hogere dampopenheid.

De SunCare JetMatt Plus is geschikt voor industriële en manuele bescherming van naaldhout, lichte houtsoorten als berken, populieren, radiata pine en essen. Op eiken biedt SunCare JetMatt Plus ook extra bescherming tegen vergeling, hierop is de beschermingsfactor 5 tot 6.

Wil je meer weten over de Böhme SunCare JetMatt Plus?

Eigenschappen van de SunCare JetMatt Plus

  • Uitmuntende vergelingsbescherming
  • Bevat hoogstabiele UV-absorbers
  • Zeer mooie matheid
  • Onbehandeld “natuurhouteffect”
  • Geurarm
  • Zeer eenvoudige en aangename verwerking
keim-sdg-doelen-blog-greenpaints-MVDK-20210305-0180

Stuur me meer informatie toe

6 + 6 =