Workshops en Trainingen

 

Greenpaints biedt onder andere een breed scala aan workshops en trainingen aan voor de beginnende tot de gevorderde spuiter in samenwerking met de Spraypainters Academy. Het doel is om jou naar het hoogste niveau spuitwerk te tillen, zodat jij de volledige controle over je apparatuur, materiaal en eindresultaat hebt. Doe mee met een van de Greenpaints introducties op biobased en minerale verven, workshops in theorie en/of praktijk. Of maak kennis met de biobased houtreparatie workshops in samenwerking met Repair-Care en leer werken met Houtfix het snelste houtreparatiesysteem voor interieur en exterieur.

Hieronder vind je de actuele data voor onze workshops, trainingen en kennissessies voor de komende maanden. Voor onze workshops en trainingen werken wij volgens de geldende RIVM richtlijnen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

KEIM inloopmiddag (op afspraak)

19/11/2021 - 12:30/16:30

greenpaints-workshops-trainingen-keim-inloopmiddag

KEIM inloopmiddag

KEIM is 100% ecologisch verantwoord en staat voor de top in minerale verf. Greenpaints is er dan ook trots op om dit mooie merk te kunnen voeren. Iedereen die echt saust weet ook dat de minerale systemen de langste levensduur hebben in combinatie met de fraaiste uitstraling en het beste kleurbehoud. De KEIM systemen combineren de beste natuurlijke bindmiddelen met de beste natuurlijke vulstoffen en anorganische pigmenten. Zo kan men tot 20 jaar kleur garanderen.

Ook zijn wij Green Industry partner van KEIM. Hierbij ondersteunen wij industriële applicateurs en architecten bij het toepassen van de Lignosil systemen op hout en houtachtige ondergronden. Voor schilders wordt met regelmaat door KEIM Nederland een inloopmiddag georganiseerd in ons KEIM Kenniscentrum. Hier zal Eric van Duiven, Technisch Adviseur Noord-Oost Nederland, bij Greenpaints aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, projecten door te spreken en adviseren.

De inloopmiddag is voor iedereen toegankelijk, het kost  niets en verplicht ook tot niets. Vanwege de coronacrisis werken we momenteel op afspraak, tijdige aanmelding is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand contactformulier. Je bent van harte welkom!

  Hierbij geef ik me op voor de KEIM inloopmiddag

   

  Gegevens

  Datum:
  19/11/2021
  Tijd:
  12:30/16:30
  Evenement Categorie:

  Locatie

  Greenpaints

  Organisator

  Eric van Duiven
  Telefoon:
  0547820995
  E-mail:
  info@greenpaints.nl
  Bekijk de site van Organisator