Workshops en Trainingen

 

Greenpaints biedt onder andere een breed scala aan workshops en trainingen aan voor de beginnende tot de gevorderde spuiter in samenwerking met de Spraypainters Academy. Het doel is om jou naar het hoogste niveau spuitwerk te tillen, zodat jij de volledige controle over je apparatuur, materiaal en eindresultaat hebt. Doe mee met een van de Greenpaints introducties op biobased en minerale verven, workshops in theorie en/of praktijk. Of maak kennis met de biobased houtreparatie workshops in samenwerking met Repair-Care en leer werken met Houtfix het snelste houtreparatiesysteem voor interieur en exterieur.

Hieronder vind je de actuele data voor onze workshops, trainingen en kennissessies voor de komende maanden. Voor onze workshops en trainingen werken wij volgens de geldende RIVM richtlijnen.

Copperant Altra Demo bij Greenpaints

Greenpaints

Copperant Altra Demo bij Greenpaints Elke schilder wil graag meters maken en dat gaat het beste met spuitapplicatie. Copperant heeft daarvoor de Altra producten, muurverf en muurprimer. Met trots introduceren […]