Informatie over Corona

In ons afhaalcentrum en magazijn is het nu extra belangrijk alle richtlijnen en voorschriften over hygiëne in acht te nemen, om klanten zo verantwoord mogelijk hun aankopen kunnen doen en medewerkers op een veilige manier kunnen werken. Wij besteden bij het schoonmaken extra aandacht aan oppervlakken en voorwerpen, die door veel verschillende mensen worden aangeraakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: pinapparaat, balie, kassa, deurklinken, tafels en stoelen, koffiekopjes, kranen, zeepdispensers, telefoons en toetsenborden. Updates aan het beleid worden zo snel mogelijk doorgevoerd in onze winkel en in onze communicatie.

 

Pakketten  

Professionele bestellingen worden veilig verzonden via onze partners DHL en Transmission. Uiteraard lopen de bestellingen via de webshop ook gewoon door. De logistieke afdeling is aanwezig en de verzending verlopen zoals normaal. Bij het inpakken van de pakketten worden de hygiëne voorschriften in acht genomen. Pakketjes kunnen gewoon worden afgeleverd tot aan de deur, pakketbezorgers nemen hun eigen maatregelen om pakketjes veilig af te kunnen leveren.

Door de algemene druk op logistiek kan de levertijd wel wat langer duren dan je van ons gewend bent. Vooralsnog is het mogelijk om bestellingen af te halen in ons afhaalcentrum. Hiervoor hanteren wij onderstaand deurbeleid.

Deurbeleid

Wij verzoeken onze klanten om zich te houden aan ons deurbeleid. Het beleid is opgesteld volgens de actuele RIVM-richtlijnen. Belangrijkste regels voor klanten:

  • winkel zoveel mogelijk alleen
  • ontsmet je handen voor binnenkomst met de beschikbaar gestelde middelen
  • pin/betaal mobiel
  • houd 1,5 meter afstand
  • en volg de aanwijzingen op van de medewerkers 
  • er mogen maximaal 2 klanten tegelijk naar binnen
  • adviesgesprekken vinden plaats op afspraak, indien mogelijk via beeldbellen

 

Protectiematerialen

In onze webshop verkopen wij diverse producten die kunnen helpen bij het toepassen van de RIVM richtlijnen. Je kunt hierbij denken aan handschoenen, mondkapjes, desinfecterende middelen en zeep.