Actie: 4 halen = 3 betalen

Copperant Flora transparante, biobased hout- en vloerlakken voor binnen!

08082022-Copperant-Flora-Campagne-Greenpaints-SocialMedia-Instagram-Square

Flora, de transparante, biobased hout- en vloerlak van Copperant

Actie: 4 halen = 3 betalen

Ben jij op zoek naar een slijtvaste, transparante lak voor hout, trappen en vloeren? Die ook nog eens biobased en beter voor het milieu is? Dan is het Flora transparante laksysteem van Copperant de oplossing!

De Flora transparante hout- en vloerlak van Copperant is gebaseerd op plantbased bindmiddelen die een grote, positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot in de atmosfeer.

Deze plantbased grondstoffen zijn in theorie onuitputtelijk, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen (aardolie). En door zijn natuurlijke eigenschappen heeft deze lak aanvullende voordelen op het gebied van gezondheid en comfort.

Met deze mooie herfstactie koop je 4 blikken Copperant Flora Primer of Hout- en Vloerverf en betaal je 3 blikken! Zelfs in de mix!

De Flora transparante vloerlak is slijtvast en geeft een ultramatte finish, waardoor de look en feel van het hout optimaal behouden blijft. De lak is krasvast en daardoor uitermate geschikt voor intensief huiselijk gebruik. En hecht bovendien heel goed op beton, kurk en parket.

Wees voorbereid op jouw aankomende schilderklussen met de Flora transparante hout- en vloerlak van Copperant.

Bestel nu de 4 = 3 Flora slijtvaste, transparante lakken actie!

Flora Primer

De Flora Primer van Copperant is een unieke transparante primer voor meubels en houten vloeren op basis van biobased grondstoffen. In combinatie met de Flora Hout- en Vloerlak UV+ zorgt de primer voor behoud van de look en feel van onbehandeld hout. De primer is sneldrogend, heeft geen hinderlijke geur en bevat een UV-filter tegen vergeling van het hout.

 

Productkenmerken:

 • Sneldrogend
 • Geen vergeling van hout
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Geen hinderlijke geur
copperant-altra-finish-grondverf
2,5L-Flora-Hout-en-Vloerlak
copperant-altra-finish-hoogglans
2,5L-Flora-Hout-en-Vloerlak

Flora Hout- en Vloerlak UV+

De Flora Hout- en Vloerlak UV+ van Copperant is een biobased, transparante, ultramatte lak voor meubels, muren, kurk, betonnen en houten vloeren. Door zijn uitstekende slijtvastheid is de Flora Hout- en Vloerlak UV+ goed te gebruiken voor intensief huiselijk gebruik. Dus ook op houten vloeren, trappen en meubels. Flora kan bovendien als wand coating over muurverf worden ingezet voor ruimtes die intensief worden gebruikt en vaak moeten worden gereinigd.

Standaard is de Flora Hout- en Vloerlak UV+ kleurloos beschikbaar. Bij Greenpaints zijn 8 subtiele lichte kleuren leverbaar. Zo kun je eenvoudig en sneller de look krijgen die jij wenst.

 

Productkenmerken:

 • Biobased – Plantbased & Watergedragen
 • Ultra mat
 • Sneldrogend
 • Geen aanzetten
 • Geen verkleuring van hout
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Slijtvast
 • Geen hinderlijke geur
 • Makkelijk schoon te houden

Bestel de 4 halen = 3 betalen Flora slijtvaste, transparante lakken actie

10 + 1 =

Bestelinfo:

Alle Copperant Flora lakken zijn leverbaar in 1 en 2,5 liter verpakkingen. Met deze mooie herfstactie koop je 4 blikken Copperant Flora Primer of Hout- en Vloerverf en betaal je 3 blikken! Zelfs in de mix!