Actie: 4 halen = 3 betalen

Copperant Altra White, biobased, ultramatte muurverf geschikt

voor spuitapplicatie bij zéér lage druk voor binnen!

copperant-altra-white-campagne-greenpaints

Altra White, biobased, ultramatte, verspuitbare muurverf van Copperant

Actie: 4 halen = 3 betalen

Wil jij binnen aan de slag met een milieuvriendelijke, biobased muurverf, die ook nog eens bij zéér lage druk te verspuiten is? Dan is de Altra White ultramatte muurverf van Copperant de oplossing!

De Altra White muurverf Copperant is specifiek geschikt voor het spuiten onder zéér lage druk van ondergronden als cement, hout, steen en gipsmuren. Maar, ook met de kwast en roller is deze muurverf heel goed te verwerken.

De Altra White is grotendeels gebaseerd op de plantbased Decovery® technologie van Covestro (DSM). Waarmee Altra White dé milieuvriendelijke oplossing voor grote oppervlaktes is. Door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen wordt een grote positieve bijdrage geleverd aan het terugdringen van CO2-uitstoot in de atmosfeer.

Deze plantbased grondstoffen zijn in theorie onuitputtelijk, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen (aardolie). Plantbased verf heeft door zijn natuurlijke eigenschappen aanvullende voordelen op het gebied van gezondheid en comfort.

Met deze mooie decemberactie koop je 4 blikken Copperant Altra White muurverf en je betaalt slechts 3 blikken! Een mooi moment om deze biobased muurverf een keer uit te proberen.

De Altra White biobased, ultramatte muurverf is zeer goed dekkend (klasse 1), schrobvast (klasse 2) en droogt snel. Je ervaart vrijwel geen spuitnevel voor een super strak resultaat. Verkrijgbaar in een beperkt aantal geselecteerde wit tinten. Bij zuigende ondergronden adviseren wij eerst de Altra Muurprimer te gebruiken.

Probeer nu voordelig uit: de Altra White biobased, ultramatte muurverf, die onder zeer lage druk heel goed te verspuiten is.

Bestel nu de 4 = 3 Bestel nu de 4 = 3 Altra White, biobased, ultramatte, verspuitbare muurverf actie!

Altra Muurprimer

De Copperant Altra Muurprimer is een watergedragen primer voor poreuze, sterk zuigende ondergronden of voor het vastzetten van oude en poederende lagen. Te gebruiken op pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack) en gipsplaten. Geschikt voor binnen gebruik. Aan te brengen met kwast, roller of airless spray. Deze watergedragen muurprimer bestaat voor 85% uit natuurlijke grondstoffen. De Altra Muurprimer is te gebruiken als primer onder de Altra muurverven, waaronder de Altra White.

 

Productkenmerken:

 • Sneldrogend
 • 85% natuurlijke grondstoffen
 • Voor poreuze en sterk zuigende ondergronden
 • Geschikt als spuitapplicatie
 • Te gebruiken als voorstrijk en fixeer
copperant-altra-project-actie-greenpaints-3
2,5L Altra Muurprimer
copperant-altra-project-actie-greenpaints
2,5L-Flora-Hout-en-Vloerlak

Altra White biobased, ultramatte muurverf

De Altra White ultramatte muurverf van Copperant is de nieuwe standaard in binnen muurverven. Deze biobased muurverf is gebaseerd op de plantbased Decovery® technologie van Covestro (DSM) en daarmee is de Altra White dé milieuvriendelijke oplossing voor grote oppervlaktes. Deze super dekkende, sneldrogende muurverf is zeer geschikt als spuitapplicatie bij zéér lage druk op ondergronden als cement, hout, steen en gips en droogt snel. Je ervaart vrijwel geen spuitnevel voor een super strak resultaat. De Altra White is ook met de kwast en roller heel goed te verwerken.

Deze biobased, ultramatte muurverf is verkrijgbaar in alle wit/pasteltinten uit de Copperant Mucha Collectie en een aantal geselecteerde wittinten. Bij zuigende ondergronden adviseren wij eerst de Altra Muurprimer te gebruiken.

 

Productkenmerken:

 • Biobased – Plantbased & watergedragen
 • Zeer goed dekkend (dekkingsklasse 1)
 • Goed reinigbaar (schrobvastklasse 2)
 • Ultra mat
 • Zeer geschikt voor spuitapplicatie (zeer lage druk)
 • Vrijwel geen spuitnevel voor super strak resultaat)

Copperant Altra

  Bestel de 4 halen = 3 betalen Altra White biobased, ultramatte, verspuitbare muurverf actie

  3 + 14 =

  Bestelinfo:

  Alle Copperant Altra muurverven zijn leverbaar in 2,5 en 10 liter verpakkingen. Met deze mooie actie koop je 4 blikken Copperant Altra White of Altra Muurprimer en betaal je 3 blikken! Zelfs in de mix!